Verpleeghuizen

Mensen die vanwege ouderdom, een ziekte of een handicap niet meer zelfstandig kunnen wonen, kunnen terecht in een verpleeghuis. Steeds vaker zien we dat de sfeer in verpleeghuizen steeds huiselijker wordt zodat mensen zich zoveel mogelijk thuis voelen. Daarnaast is het belangrijk dat men zich er veilig voelt en voorzien wordt van de juiste zorg. Door middel van een halszender kan een cliënt op ieder moment hulp oproepen, waardoor een gevoel van veiligheid ontstaat. In de verpleeghuizen kan grotendeels gebruik gemaakt worden van dezelfde oplossingen als in de thuiszorg. Oproepunits, bewegingsmelders, bedmatten en rookmelders zijn veelkomende oplossingen die door CLB geleverd worden.

Onder het personeel zien we een grote behoefte aan één efficiënt communicatiemiddel. De WiFi-Messenger combineert berichten, data, video én spraak, waardoor het niet langer nodig is om met meerdere apparaten rond te lopen. Met het softwarepakket Uni-Control 2.0 worden oproepen ontvangen en is het mogelijk om akoestische alarmen uit te luisteren. De gebruikers kunnen zelf gemakkelijk mutaties doorvoeren, waardoor een flexibele toewijzing van ruimtes, cliënten en randapparatuur nog nooit zo eenvoudig is geweest. 

CLB is al meer dan 30 jaar actief in de gezondheidszorg en weet dus als geen ander in te spelen op de wensen van de klant en de vraag vanuit de markt. Wij kunnen u volledig ontzorgen door uw systemen te leveren, te onderhouden en te beheren.