CLB Integrated Solutions B.V.

Het bedrijf

CLB (in 1981 opgericht door Cornelis Louis Berghuys) is een Nederlands bedrijf, dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling, productie, installatie en service van geavanceerde unicaresystemen.

CLB cirkel 2Om enige richting te geven aan alle mogelijkheden van onze totaaloplossingen zijn een aantal oplossingen nader uitgewerkt.

Innovatief

Wij volgen nauwlettend nieuwe trends in de verschillende vakgebieden waarin we opereren. We ontwikkelen dan ook voortdurend nieuwe producten om op de veranderende behoeften van de markt in te kunnen spelen.

Betrouwbaar

CLB besteedt veel aandacht aan de betrouwbaarheid van unicare, omdat het systeem vaak wordt toegepast in kritische omgevingen zoals IC’s en de chemische industrie. Ons verpleegoproepsysteem is leverbaar onder de Medische Richtlijn.

Kwaliteit

CLB heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. De kwaliteit van de producten wordt gewaarborgd door onze eigen ontwikkeling en productie. Daarnaast zijn we ISO 9001 gecertificeerd, wat een objectieve garantie geeft dat we de processen niet alleen volledig beheersen maar ook blijven verbeteren.

Maincontracting

CLB Integrated Solutions B.V. is een partij die zich richt op de gehele communicatieketen. Wij leveren en implementeren de gewenste functionaliteit inclusief diverse randapparatuur. Wij kunnen uw systeem volledig in beheer nemen waardoor u maximaal ontzorgd wordt. Hierdoor kunt u zich volledig focussen op uw kernactiviteiten.

Lees hier de uitgebreide informatie over Maincontracting en ontdek wat CLB voor u kan betekenen. 


Duurzaam ondernemen

Er is CLB veel aangelegen om haar bedrijfsvoering duurzaam uit te voeren. Sinds jaar en dag wordt er binnen CLB een hoog sociaal gehalte aangehouden waarbij mensen elkaar aanspreken op zowel goed als fout gedrag. Vanzelfsprekend worden de (milieu) normen gerespecteerd en nageleefd.

Download de uitgebreide informatie over het duurzaam ondernemen van CLB.