Oplossingen

Onze totaaloplossing unicare

Het door CLB in Nederland ontwikkelde en gepatenteerde unicare koppelt en integreert alle elektronische apparaten en sensoren in een gebouw op één IP- of ISDN-kabelnetwerk, zodat deze met elkaar kunnen communiceren. Het vormt het hart van een totaalcommunicatie-systeem.

Te denken valt aan de integratie van systemen als verpleegoproep, PZI, telefonie, brand, inbraak, toegangscontrole en andere facility management functies. Ongeacht van welke leverancier. Om enige richting te geven aan alle mogelijkheden van het unicare systeem zijn hier een aantal oplossingen nader uitgewerkt.

De totaaloplossingen van het unicare systeem hebben zich inmiddels bewezen in de markt van de gezondheidszorg, (persoonlijke) beveiliging en gebouwbeheer. Het is inmiddels in gebruik bij meer dan 1500 bedrijven. U vindt unicare o.a. in ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, veilinghallen, kantoorgebouwen, musea, ministeries en penitentiaire inrichtingen.

Klik in de navigatie links voor meer informatie over de oplossingen

Ieder concept is eenvoudig koppelbaar met elk van de andere unicare concepten. Op deze manier ontstaat een geïntegreerd systeem. Neem contact op met één van onze commercieel adviseurs voor meer informatie of een persoonlijk advies.