Unicare

De zorgoproepsystemen van CLB zijn zeer geschikt voor situaties waarbij personen geheel of gedeeltelijk zelfstandig willen wonen, maar toch de mogelijkheid willen hebben om in bepaalde situaties assistentie of zorg op te roepen. Onze oplossingen zijn hiervoor uitermate geschikt doordat deze data, spraak en video integreren tot één systeem.

De systemen worden op maat geleverd. Voor elke situatie gaan we na welke samenstelling van oproepunits en bedienunits het beste aansluit op uw vraag. Omdat elke type unit vrij programmeerbaar is, is ook de werking van het systeem volledig toegespitst op de situatie binnen de organisatie.

De oproepunits van het systeem ondersteunen standaard een spraakverbinding. Functies als akoestische bewaking, voordeurbel, communicatie met bellentableau, centrale omroep (intercom) en een gesproken ontruimingsoproep zijn hierdoor mogelijk.

Binnen het zorgoproepsysteem worden de oproepen van patiënten doorgestuurd naar alle op de markt beschikbare communicatiemiddelen, zoals pagers, draadloze telefoons (DECT), GSM en zelfs WVOIP.