Verpleegoproep

In 2015 lanceert CLB haar nieuwe verpleegoproepsysteem op basis van IP: de C-serie. Met deze state-of-the-art oplossing is CLB in staat haar klant maximaal te ontzorgen door een zeer betrouwbaar systeem te leveren voor kritische alarmering.

Het systeem wordt centraal gevoed via PoE of PoE+. De modules van de C-serie kunnen via CAT5 kabels op één van de twee bussen van de lokale controller (type 8100) worden aangesloten. In veel gevallen kan de bestaande infrastructuur van de kabels gebruikt worden om de modules aan te sluiten. Na een eenvoudige basistraining zijn technici in staat om de hardware zelf te installeren en verbindingen te controleren.

De firmware van modules uit de C-serie kan op afstand worden geüpdate, nadat deze is gekoppeld aan de server. Na de installatie en configuratie, bewaakt het systeem continu alle modules. Als de verbinding met een of meerdere modules verbroken wordt, een module uitgeschakeld is of een storing geeft, wordt er een waarschuwingsbericht gegenereerd om de operator of systeembeheerder te waarschuwen. Hierdoor is de betrouwbaarheid van het systeem zeer hoog.

De C-serie bevat alle benodigde componenten om een totaal verpleegoproepsysteem samen te stellen, zoals verpleegoproep modules, spreek-/luistermodules, akoestische bewaking, trekkoorden en kamerlampen. Hieronder vindt u een aantal mogelijkheden:

Lokale controller

8100

Spreek-/luister module met akoestische bewaking

1100

Verpleegoproep type I

2100

Verpleegoproep type Q

2200

4xRJ module

2400

Kamerlamp

2300

I/O module

3100